Daisypath -

Thursday, June 5

2

Allahumma solli ala Muhammad wala alihi wabarik wasalim

2??
apa tu???
jeng jeng jeng...

saya dah ada dua org brother in law..
huhu..
erkk..
sedih ??
mestila..
kakak dah diambil orang..huhu..
xpe2..
kne gembira sbb mereka dah sempurnakan sebahagian iman mereka..hehe
alhamdulillah..

sy???
lariiii.....
satu persatu pertanya ini diterjah kepadaku semasa majlis kakak..
huhu...

sob ba ro..
berjuang dijalan Allah kiranya dah menyempurkan iman la kan..
betul x??

kan..kan :) 
smile..

bak kata my sahabiah, letakkan syurga di dalam hatimu..
i'allah tiada kerisau tentang duniawi..

yakin padaNya,
andai tiba waktunya Allah akan permudahkan
bila?
tidak tahu
dengan siapa pun 
tidak tahu
hanya Allah shj yg tahu
DIA telah tetapkan segalanya sejak ruh kita ditiupkan didalam rahim ibu kita lagi
kan..
kita semua sebenarnya dah tahu..
sje je syaitan ni duk terjah2..

aihhhhh...lempang kang..hehe

laju je menaip petang ni, 
apa xnya duk kat u je
tunggu kakak ambil..
i'allah akan pulang malam ni
esk i'allah nk bermusafir dengan family
bekwoh kat sana pula..

barakallahulakuma buat angah n izat
senior n junior time mrsm dungun..
ish2, budak2 mara ni sibuk cr pasangan ekk time belajar..haha
bukan la...
dah memang Allah dah jodohkan mereka
seorang belajar kat planet pluto, sorang lagi kat zuhal ke
dah kalau mmg dh jodoh Allah akn pertemukan jga
:)
seperti adam dan hawa la gitu... :P

dah merepek dah
actually it hard to say that 
payah gak nk sambung study ni.
nk menangis tiap2 hari pun  ada
i'allah
moga Allah permudahkan..
aminnn 

titipan doa buat sahabat2 yg saya sangat rindui. :'(

No comments:

Post a Comment